Buna ziua,
am marea rugaminte sa-mi explicati cum trebuie sa inteleg urmatoarele:
am terminat procesul de divort,fostul sot facind cerere reconventionala,din care s-a disjuns un proces de partaj.
In acea cerere,el scria ca vrea o anume suma de bani (1000 euro sa zicem).
Am inceput 'tigania' cu partajul,dosar in care am adus eu toate documentele cerute de instanta,documente care erau contracte de credit,adeverinta salariu si alte inscrisuri prin care sa demonstrez ca am un loc de munca si ma descurc in plata ratelor.
D-na judecator la intrebat la un moment dat daca el are ceva inscrisuri vis-a-vis de cerinte,daca poate demonstra in vreun fel ca suma ceruta este reala si a spus ca nu.
In solutionarea data scrie asa " admite actiunea,respinge cererea reconventionala ca nefondata",pe internet scrie ca eu fiind reclamanta trebuie sa-i dau suma de bani ceruta in cererea lui( 1000 eur) si sa-i platesc si cheltuieli de judecata .
Am vorbit cu avocata mea care mi-a spus ca nu poate sa creada ca in acelasi proces sint 2 solutionari si ca trebuie sa asteptam sa imi vina comunicarea,intre timp o sa mai intrebe si dinsa alti colegi.
M-am dus si m-am uitat si eu la condica din data in care trebuia sa apara solutionarea si am vazut si eu acelasi lucru(admite actiunea, respinge cererea reconventionala ca nefondata).
Se poate sa-mi spuna si mie cineva la ce anume pot sa ma astept,pentru ca nu mai am rebdare si nici 'nervi' sa astept comunicarea.
Multumesc anticipat.
Avocata dvs. va poate explica cu exactitate ce e de facut in continuare.Evident ca, daca si in dispozitivul hotararii se mentioneaza aceeasi solutie, urmatorul pas este calea de atac.
adica judecatoarea scrie si in condica si pe internet?:stunned:
In cazul in care d-na jude a scris este si mai dubios,pentru ca daca este sa ma iau de pe internet sint buna de plata ( din inscrisuri s-a inteles ca am fost o intretinuta) iar din condica inteleg ca sint invingatoare ( el a facut cerere reconventionala,eu doar intimpinare la cerere) .:O
Indreptare eroare!
vicar
Buna ziua,
am marea rugaminte sa-mi explicati cum trebuie sa inteleg urmatoarele:
am terminat procesul de divort,fostul sot facind cerere reconventionala,din ... (vezi toată discuția)
Disjungere
handsu
Poate instanta disjunge cererea reconventionala de cererea de chemare in judecata in cazul in care amandoua actiuni se refera ca probe peremptorii la actele ... (vezi toată discuția)