avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probe aparare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probe aparare

Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti care ar fi cele mai convingatoare probe in aparare, pentru acuzatia de delapidare.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 04:08, 24 Aprilie 2010
Asa ar trebuii sa dovedeasca, numai ca nu se face nimic si politia este mana in mana cu acuzarea.
Pe baza unor declaratii politia mi-a sugerat sa ma inteleg cu partea adversa ca nu am nicio sansa, fara sa ma intrebe si pe mine ce probe am in pararea mea.
Fara comentarii....
Probele in aparare le propuneti dvs. in scris, ca asa-i la noi.
Martori,inscrisuri prin care sa va sustineti nevinovatia. Daca va "intelegeti" cu partea vatamata(civila) va recunoaste-ti implicit fapta iar probele se vor administra mai greu. Consultati un avocat.
Acuzarea se face pe probe si nu pe vorbe, sa se tina cont in primul rand ca daca faptei ii lipseste unul din elementele constitutive nu mai este fapta penala..ei trebuie sa dovedeasca ca ceea ce ati savarsit a fost cu intentie si cu vinovatie!
Politia spune multe..din lenea de a cauta probe..pentru a le usura munca..etc!
#-o#-o
Nu pot sa cred ca in Romania, organele competente nu-si fac datoria.Asta este si motivul pentru care cei "mici" ajung sa faca puscarie, iar cei "mari" sunt liberi.
Este mult mai usor sa bagi un om la puscarie decat sa faci dreptate......in ziua de azi daca ai bani esti nevinovat, daca nu suporti consecintele....#-o
Sa intelegem ca sunteti o vinovata fara bani?
Asta sincer e rau..pentru ca daca tot v-ati murdarit..trebuie sa o faceti mai cu simt de raspundere!

Alte discuții în legătură

Probe ContSters126274 ContSters126274 Am lucrat acum un an la o firma si m-au dat in judecata pentru delapidare. Ce se intelege prin proba, cu care trebuie sa vin in apararea ea? Daca nu am, cum ... (vezi toată discuția)
Bună seara. vin cu următoarele câteva întrebări și probleme. ... Madalina2285 Madalina2285 Bună seara. Vin cu următoarele câteva întrebări și probleme. Prietenul meu a fost găsit ca și complice la viol, lovire și alte violete. În urma ce ... (vezi toată discuția)
Prezumția de vinovăție zvini zvini EXISTA PREZUMPTIA DE VINOVATIE?,SI DACA DA,IN CE CONDITII EA EXISTA? (vezi toată discuția)