Am o firma noua.un srl.infiintata la sfarsitul lunii ianuarie 2010.nu am avut inca nici o activitate.sint administratorul firmei.fara asociati.si angajati.cind trebuie depus bilantul pe 0 sau ce acte trebuie depuse,va rog ajutati-ma!
Buna ziua .
Dacă aţi înfiinţat firma în ianuarie 2010,primul bilanţ,chiar şi pe zero,va fi depus în aprilie-mai 2011,pentru 2010 .Dacă nu o să desfăşuraţi activitate deloc până atunci,depuneţi numai o declaraţie pe propria răspundere .
Mai trebuie să depuneţi raportarea contabilă,tot pe 0,din august,pentru sem.I- 2010.
Deci pentru anul 2009 nu aveţi nici o obligaţie de raportare .
aveti termen 30 de zile sa va achizitionati registrele obligatoriu, si sa depuneti vectorul fiscal in cazul in care firma a fost declarata cu salariati.
Trebuie sa depuneti pana luni 26.04.2010:
declaratia 100 cu 0
declaratia 300 (daca sunteti platitor de tva) si este f probabil sa nu fie cu 0 pentru ca ati facut anumite cheltuieli la constituire.
Apoi pentru luna iunie veti depune declaratiile + declaratie inactivitate sau bilant.
Ce amenda ar fi?
alegbob
Buna ziua !
Am un SRL eșuat fără activitate , neplatitor de TVA din 2018. In 2019 a înregistrat niște cheltuieli pe o scurta perioada de timp cu ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.