emy_g a scris:
Am 23 de ani.Tatal meu imi da pensie de intretinere ,pt ca sunt la facultate.Anul trecut m-a chemat in instanta pt a anula pensia pe motiv ca lucrez si pot sa ma intretin singura.Eu intr-adevar lucram dar fara carte de munca.Oricum,am castigat procesul,dar dupa o perioada,tatal meu a trimis un control la locul de munca si au obtinut dovezi cum ca lucrez acolo.Inca nu mi-a intentat proces.
Angajatorul a fost obligat sa-mi faca carte de munca pt ultimii 2 ani,pt ca am lucrat la ei,si sa plateasca toate taxele.Dupa 2 luni de la acest eveniment,mi-am dat demisia.Firma este in criza economica si m-au tot amanat cu ultimul salariu,pana o data cand patroana mi-a spus:"Am primit amenda 8000 de ron din cauza ta,deci nu-ti mai primesti salariul."
Prim comportamentul dv ati cauzat probleme si angajatorului si tatalui.
Mare foame de bani aveti....
Eu consider ca tatal era indreptatit sa va sisteze pensia, atat timp cat aveati si serviciu.
Inteleg faptul ca intretinerea in facultate e costisitoare. Dar acel parinte de ce ar trebui sa fie prejudiciat pe nedrept? Ca poate si pe el il afecteaza criza.
In instanta vreti sa cereti salariile pe ultimii 2 ani? Sau numai ultimele neprimite plus concediile neefectuate? Ati putea avea castig de cauza, dar mie nu mi se pare corect sa incasati si salarii, atat timp cat mai primiti pensie de intretinere.
Rog userii de pe forum sa imi contrazica opinia daca se considera ca nu am dreptate.
Ganditi-va ca tatal ar putea deschide o actiune prin care sa va ceara restituirea pensiei de intretinere pe motiv ca ati fost angajata (foloase necuvenite).