avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general situatie cheltuieli
Discuție deschisă în Contabilitate în general

situatie cheltuieli

Buna!
imi da cineva o idee cum ar trebui sa fac o situatie a cheltuielilor pe luna ianuarie(de exemplu), in excel?
cam ce ar trebui sa contina?de ex. cheltuieli cu manopera, materiale si mai ce?
ast un raspuns!
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mihaela71 , utilizator 20:17, 23 Aprilie 2010
Ia un cont de profit si pierderi.
merci!
Adaug aici pt a nu mai deschide alt topic.
In cazul in care am pierdut chitanata in valoare de 900 lei reprezentand impozit pe cladire,concesiune teren si nu mai stiu ce taxa cu data din luna martie,stiu ca-mi vor fi afectate cheltuielile,dar nu am incotro,se intampla ceva daca nu am evidenta in societate acele impozite si taxe?
Multumesc!
O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deviz de reparatii in regie proprie intocmit pentru firma de asigurari melaniaoros melaniaoros Buna dimineata. In luna iulie anul trecut, o cladire a firmei la care lucrez a fost inundata, fiind necesare interventii atat la utilajele care se aflau in ... (vezi toată discuția)
Pot construi sediu firma si locuinta ? bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua! Am si eu o intrebare. As vrea sa incep constructia unei case. Pamantul este cumparat pe persoana fizica, iar materialele as vrea sa le ... (vezi toată discuția)
Por4.3 ... concesiune pe cladirea unde se desfasoara activitatea ? gaby76 gaby76 Firma doreste sa aplice un proiect pe masura POR 4.3 \"sprijinirea microintreprinderilor\". Actualmente activitatea se desfasoara intr-o cladire pe care o are ... (vezi toată discuția)