avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de crestere a copilului

Daca sunt somera pot beneficia deindemnizatia de crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 18:11, 23 Aprilie 2010
Perioada in care sunteti in somaj indemnizat se ia in calculul celor 12 luni anterioare nasterii copilului in care trebuie sa aveti realizate venituri profesionale supuse impozitarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul si indemnizatia de crestere a copilului paulabratu paulabratu daca sunt somera si am ramas insarcinata mai pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pana la 2 ani MonicaC MonicaC Buna ziua, Lucrez la o firma de aproximativ 8 ani, acum firma are mari probleme, nu se pune problema de restructurare pe postul meu dar nu cred ca va mai dura ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului  dana alex dana alex Buna,am si eu o intrebare ,ce pot sa fac sa beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului daca mai am 3 saptamani de somaj si sunt insarcinata in 5 ... (vezi toată discuția)