avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... cate reexpertize se pot cere?cati experti?si de cate ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

cate reexpertize se pot cere?cati experti?si de cate ori?

intr-un proces in care s-a cerut de catre partea adversa un expert in constructii si nu le-a convenit expertiza ca pe urma sa ceara reexpertiza aceluiasi expert dar de data asta cu consilier expert; cerand totodata ca unele din punctele date de instanta ca obiective sa fie facute de alt expert deoarece se refereau la anumite instalatii la care cel in constructii nu era avizat ca sa le evalueze si pe acelea....de cate ori mai poate cere acest domn expertize..reexpertize...ba expert pentru una ba pentru alta...poate cere schimbarea expertilor doar pentru ca doreste dansul? ca eu sunt total in ceata. vad ca ajungem cu expertiza impartita "momentan" in 2expertize...deja din mai anu trecut deoarece domnul nu mi-a permis accesul in imobil si deci vreo juma de an nu s-a facut expertiza....??!!!:-/
va rog frumos...chiar asa? tot el cere expertize tot el nu ma lasa ca si parte sa iau..."parte"..la expertize...chiar asa sistem juridic avem?

va multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 21:49, 24 Aprilie 2010
am inteles ce sa mai!!!
asta e!
problema este ca momentan si din cauza partii adverse accesul meu in imobilul...meu se face pe la dansul prin imobil si astazi am fost cu convocari cu tot....de fata pt reexpertiza ceruta de domnul care toooot cere expertize...si efectiv nu m-a lasat sa intru cu domnii consilieri si cu domnul expert sa vad ce se vorbeste si ce se ia in consideratie drept pentru care cand sa intru a sarit efectiv "pe mine"...m-a prins de maini...m-a imbrancit...m-a dat pe jos....m-a impins in domnul consilier expert al lor...am numai vanatai...:((...si de intrat tot n-am intrat ca mi-a si zis ca n-o sa intru si n-o sa am acces la imobilul meu.
la politie m-am dus a zis ca de domle...eram pe proprietatea dansului si daca dansul nu m-a lasat ei nu au ce face, nu imi iau in calcul plagerea...deci....X-(???
tara dulce tara!
Trebuie sa va ia in consideratie plangerea, pentru ca... in acel loc ati fost convocata legal de expertul desemnat , iar expertiza a fost dispusa de instanta.
Trebuie ca expertul sa mentioneze in expertiza, sau sa sesizeze instanta cu imprejurarea ca partea adversa v/a impiedicat sa participati la masuratori... la fata locului.
pana la urma astazi am facut si acea plangere la politie si mi=-au inregistrat-o. acum sa vedem ce va urma.
cat despre experti am sa le spun sa precizeze acest aspect.

va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert parte care nu are calitatea de expert judiciar. e inducere in eroare a instanței, ce ar trebui să facem noi acum? Annett Annett Buna ziua, Intr-un proces civil s-a dispus efectuarea unei expertize topografice. Instanta a admis, la cererea partilor, cate un expert parte. Eu am depus ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptate? hopeless1 hopeless1 buna ziua! am si eu o nedumerire si anume: trebuie sa se faca o expertiza in constructii la data stabilita de expert m-am prezentat eu in calitate de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu paratul la efectuarea expertizei. hopeless1 hopeless1 castigand in instanta un imobil def. si irev. si pt ca de buna voie domnii nu au vrut si nu doresc sa paraseasca imobilul a trebuit sa fac alt proces de ... (vezi toată discuția)