castigand in instanta un imobil def. si irev.
si pt ca de buna voie domnii nu au vrut si nu doresc sa paraseasca imobilul
a trebuit sa fac alt proces de Evacuare - ca asa sunt legile la noi.
cum era si normal ca sa ne mai taraganam inca alti cativa ani de-acum incolo
domnii parati au facut Cerere Reconventionala cu drept de retentie al imobilului
si dupa "o mie" de termene s-a ajuns si la expertiza pt ce imbunatatiri spun dansii ca au adus imobilului
dar.....de 2 intalniri in vederea expertizei domnul parat nu-mi da voie la camera de la etaj a imobilului sub pretextul
ca trec prin proprietatea dansului - care asa este.
si deci....domnul expert nu face expertiza ca nu sunt si eu de fata.
eu sunt momentan imputerni9cita proprietarului si donmul parat spune ca numai pe proprietar il lasa sa intre
dar eu am si procura din partea proprietarului si sunt si parte in dosar
dar....expertiza tot nu se face din mai.
ce este de facut?
deja am cam ajuns la capatul rabdarilor.
Pana la urma, imobilul casigat in instanta, de una din parti, cate camere are? Acesta a fost revendicat partial partial sau in intregimea lui? In principiu, partea care a pierdut nu respecta o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila. Este un lucru extrem de grav care intra sub incidenta legii penale. Din cele enuntate nu era cazul sa formulati o actiune in evacuare!
este vorba de faptul ca se facuse inainte un antecontract ce nu s-a mai incheiat ulterior
si deci domnii nedevenind proprietari.
ei au dat in judecata ca instanta sa-i declare propeietari ceea ce nu s-a intamplat.
este vorba de 2camere dintr-o casa (una la etaj alta la parter).
dar si dansii mai poseda alte camere din acel intreg imobilul.
iar pe unde m-am dus si am intrebat alta cale in afara de evacuare nu era ca sa-i dau afara.
nu s-a bagat nici un executor, nici un politist...nimeni si nu am avut ce sa fac.
si normal ca acum s-au complicat lucrurile.
dar momentan problema mea este cea vis-a-vis de expertixa si de faptul ca paratul nu ma lasa sa intru in camera de sus la care imi ingadeste accesul ca sa se faca odata expertiza asta.
La urmatorul termen de judecata, puteti invedera instantei ca paratul tergiverseaza solutionarea cauzei datorita faptului ca "intarzie in mod intentionat efectuarea expertizei, aceasta neputandu-se efectua, urmare a refuzului nejustificat de a va permite prezenta la desfasurarea expertizei" si solicitati ca acesta sa fie amendat si eventual sa va platesca si daunele suferite ca urmare a acestei intarzieri (cheltuieli transport, onorariu suplimentar avocat-dupa caz).