avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am dreptul la somaj?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am dreptul la somaj?

incadrata din 06.04 2009 la o soc.cu 2 actionari,in data de 01.11.2009 inceteaza contractul art 55 litera b(deoarece cei 2 asociati s-au despartit,societatea schimbind numele),in data de 0.2.11 2009 nou contract dar cu 4 ore lucratoare.incetarea contractului acordul partilor 01.04 2010.mentionez ca cel de al doilea contract noiembrie,aprilie mi sa inminat in martie la insistenta mea cind am vazut k sint incadrata cu 4 ore .de aceea am plecat din firma.contractul era cu o alta semnatura,nu a mea.doresc sa stiu daca am dreptul la somaj,pentru clarificarea concediului neefectuat,si semnatura falsa am depus la itm constanta.dar as dori raspuns ptr.somaj.indeplinesc conditiile?multumesc
Cel mai recent răspuns: vatamanu mia , utilizator 22:42, 23 Aprilie 2010
am facut cererea de incetare incepind cu data de 01.04.2010,ar fi trebuit ca in termen de 5 zile lucratoare sa fie depusa la camera de munca.patronul nu a facuto in timp,mi-a incetat activitatea cu data de 18.04 ,realizind ca din nou nu au dat importanta date,la fel cu contractul semnat de alta persoana am refuzat decizia de incetare.astept raspuns de la itm

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie Vlad Arabela Vlad Arabela buna ziua am o problema mai delicata pe data de 13 aprilie 2010am fost sunata de patroana si mi-a spus ca nu ma mai poate sa ma tina ca nu are bani sa ma ... (vezi toată discuția)
Contract de munca semnat de patron stefan 2003 stefan 2003 Am lucrat 11 luni la o firma,cand nu a mai avut nevoie de noi , (santem 3 in situatia asta) ,si am cerut decizia de incetare a muncii si contractul pe care nu ... (vezi toată discuția)
Cim cu 4 ore deliaaa deliaaa Buna seara. Am si eu o intrebare. Daca lucrez cu norma de 4 ore si cartea de munca este tot cu norma de 4 ori beneficiez de aceleasi drepturi ca si cum as ... (vezi toată discuția)