azi la prezentarea pt o expertiza in prezenta domnilor consilieri experti si a d-lui expert, doar pentru ca partea adversa a considerat ca nu am ce cauta la expertiza aflandu-ma in imobilul acestuia pentru a se face expertiza pt imobilul meu, domnii au asistat la lucruri care si pe mine m-au facut sa-mi fie chiar rusine, partea adversa dupa ce ca a vorbit urat cu mine toate cele 3-4ore cat am stat pe acolo chiar m-a imbrancit, m-a azvarlit afara...m-a invinetit putin deoarece am si cazut peste prag, mai ca ma culegea de pe jos unul dintre domnii consilieri. chiar penibil:">
pot sa imi scot certificat medico-legal pt aceste abuzuri care oricum m-au lasat si cu ceva semne dar putine si cu dureri.
domnii de la politiei au zis ca era pe propeirtatea dansului si ca nu am ce-i face. eu i-am mai facut plangere de injurii...si a fost amendat, i-am facut plangere ca m-a amenintat dar i s-a dat NUP deoarece nu am actionat in cele 60zile...mai are o plangere pt fals in declaratii si uz de fals tot de mine facuta...deci...
Trebuie sa mergeti la IML (LML) si sa solicitati certificat medico-legal, care este util la plangerea prealabila pentru infractiunea de lovire si alte violente. In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale se incadreaza fapta.
Succes!
VA MULTUMESC TUTUROR EXTRAORDINAR DE MULT!=D>:love2::
si inca ceva: la noi exista treaba cu restricitia de a se apropria fata de mine la 100metri? 500metri? ca la americani? pot solicita asa ceva?:weg: daca da unde si cum? poate de data asta se invata minte de cand cu procesele cu mine din 2007 a slabit vreo 80-90kg :))...daca stau bine si ma gandesc ar trebui chiar sa ma plateasca pt treaba asta:P
Nu exista o astfel de restrictie.
Puteti merge imediat la INML sa va consulte si sa constatate leziunile produse,printr-un certificat medico-legal ,care ar urma sa concluzioneze asupra numarului de zile de ingrijiri medicale necesare pentru insanatosire.
In functie de acesta se va stabili incrarea juridica a faptei.
In termen de 2 luni de la cunoasterea faptuitorului,urmeaza sa depuneti plangere penala la politia pe raza teritoriala a creia s-au petrecut faptele reclamate.
In urma celor petrecute,avand in vedere urmarile minime ale agresiunii,nu cred ca totusi sunt mari sanse.