azi la prezentarea pt o expertiza in prezenta domnilor consilieri experti si a d-lui expert, doar pentru ca partea adversa a considerat ca nu am ce cauta la expertiza aflandu-ma in imobilul acestuia pentru a se face expertiza pt imobilul meu, domnii au asistat la lucruri care si pe mine m-au facut sa-mi fie chiar rusine, partea adversa dupa ce ca a vorbit urat cu mine toate cele 3-4ore cat am stat pe acolo chiar m-a imbrancit, m-a azvarlit afara...m-a invinetit putin deoarece am si cazut peste prag, mai ca ma culegea de pe jos unul dintre domnii consilieri. chiar penibil:">
pot sa imi scot certificat medico-legal pt aceste abuzuri care oricum m-au lasat si cu ceva semne dar putine si cu dureri.
domnii de la politiei au zis ca era pe propeirtatea dansului si ca nu am ce-i face. eu i-am mai facut plangere de injurii...si a fost amendat, i-am facut plangere ca m-a amenintat dar i s-a dat NUP deoarece nu am actionat in cele 60zile...mai are o plangere pt fals in declaratii si uz de fals tot de mine facuta...deci...
vreau sa va spun ca am fost azi in sfansit la INML mi-am scos certificatul acela medico-legal, a trebuit sa platesc taxa de 38ron si timbru fiscal de 2ron, iar pe el scrie ca "necesita cca.2 zile ingrijiri medicale de la producere". in baza asta ce-i va face legea "agesorului"? prea multe nu,nu-i asa?