avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pot sa-mi scot certificat medico-legal pt 3vanatai?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pot sa-mi scot certificat medico-legal pt 3vanatai?

azi la prezentarea pt o expertiza in prezenta domnilor consilieri experti si a d-lui expert, doar pentru ca partea adversa a considerat ca nu am ce cauta la expertiza aflandu-ma in imobilul acestuia pentru a se face expertiza pt imobilul meu, domnii au asistat la lucruri care si pe mine m-au facut sa-mi fie chiar rusine, partea adversa dupa ce ca a vorbit urat cu mine toate cele 3-4ore cat am stat pe acolo chiar m-a imbrancit, m-a azvarlit afara...m-a invinetit putin deoarece am si cazut peste prag, mai ca ma culegea de pe jos unul dintre domnii consilieri. chiar penibil:">
pot sa imi scot certificat medico-legal pt aceste abuzuri care oricum m-au lasat si cu ceva semne dar putine si cu dureri.
domnii de la politiei au zis ca era pe propeirtatea dansului si ca nu am ce-i face. eu i-am mai facut plangere de injurii...si a fost amendat, i-am facut plangere ca m-a amenintat dar i s-a dat NUP deoarece nu am actionat in cele 60zile...mai are o plangere pt fals in declaratii si uz de fals tot de mine facuta...deci...

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 23:32, 26 Aprilie 2010
vreau sa va spun ca am fost azi in sfansit la INML mi-am scos certificatul acela medico-legal, a trebuit sa platesc taxa de 38ron si timbru fiscal de 2ron, iar pe el scrie ca "necesita cca.2 zile ingrijiri medicale de la producere". in baza asta ce-i va face legea "agesorului"? prea multe nu,nu-i asa?
Agresorul, din pacate, poate primi o amenda adminstrativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune intre minori omamarevoltata omamarevoltata Buna ziua.sunt o mama al carui fiu,de 17 ani,a fost supus unei agresiuni de catre alti colegi de liceu,fapt in urma caruia s-a ales cu o fractura de oase ... (vezi toată discuția)
Am depus plângere la politie împotriva fostului partener, tatăl copilului meu, care m-a lovit peste față. ce va urma și ce pedeapsă va primi? marevna marevna Am depus plangere la politie impotriva fostului partener, (tatal copilului meu) , care m-a lovit peste fata cu dosul palmei. Doresc sa stiu ce va urma in ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca partea vatamata refuza sa mearga la iml? catalin05 catalin05 Accident rutier: 4 victime: 1. vinovatul... 2. 50 de zile ingrijiri medicale de la IML, a declarat ca nu depune plangere = rezolvat :) 3. taieturi pe ... (vezi toată discuția)