avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pot sa-mi scot certificat medico-legal pt 3vanatai?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pot sa-mi scot certificat medico-legal pt 3vanatai?

azi la prezentarea pt o expertiza in prezenta domnilor consilieri experti si a d-lui expert, doar pentru ca partea adversa a considerat ca nu am ce cauta la expertiza aflandu-ma in imobilul acestuia pentru a se face expertiza pt imobilul meu, domnii au asistat la lucruri care si pe mine m-au facut sa-mi fie chiar rusine, partea adversa dupa ce ca a vorbit urat cu mine toate cele 3-4ore cat am stat pe acolo chiar m-a imbrancit, m-a azvarlit afara...m-a invinetit putin deoarece am si cazut peste prag, mai ca ma culegea de pe jos unul dintre domnii consilieri. chiar penibil:">
pot sa imi scot certificat medico-legal pt aceste abuzuri care oricum m-au lasat si cu ceva semne dar putine si cu dureri.
domnii de la politiei au zis ca era pe propeirtatea dansului si ca nu am ce-i face. eu i-am mai facut plangere de injurii...si a fost amendat, i-am facut plangere ca m-a amenintat dar i s-a dat NUP deoarece nu am actionat in cele 60zile...mai are o plangere pt fals in declaratii si uz de fals tot de mine facuta...deci...

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 23:32, 26 Aprilie 2010
dar tot poate ii va da o amenda ceva plus de asta avand in vedere si alte reclamatii pe care le-a mai avut poate vor cantarii si acelea...
oricum stiu ca prea mare lucru nu i se va face dar macar asa sa vada ca nu toti sunt supusii lui.:D=D>
Cunosc, ati mai scris despre acest litigiu.
Este o optiune pe care o respect,dar daca credeti ca merita energii consumate,este dreptul dvs.
Foarte bine faceti, nu-i lasati ,ca mai apoi sa creada ca pot face orice fara ca nimeni sa ia o masura impotriva lor. Sigur ca daca mai exista si alte reclamatii, pe care ar trebui sa le depuneti odata cu plangerea, amenda sigur va primi.
Mult curaj si succes!
nu merita dar...poate a prea iesit nesifonat de nimeni pana acum iar acum mai ales ca nu suport sa fiu chiar asa insultata si verbal si la nivel intelectual, mai ales in public,agresata chiar asa cu nesimtire, numai minciuni si in tribunal si la politie si la primarie peste tot pe unde a fost...chiar nu se poate si nu-i voi permite aceste lucruri deoarece nimeni nu are acest drept de a jigni...etc..etc...
ce sa mai asta e situatia. el va fi asa cum ii este firea adica agresiv si verbal si fizic iar eu nu voi ceda in veci si chiar daca are varsta dubla fata de mine cu atat mai rau pt dansul. probabil dandui-se dreptate atata timp si fiind obisnuit sa iasa basma curata din orice situatie deoarece a avut si bani si relatii, avand firma si considerandu-se probabil sef peste toti si luand pe toti de fraieri normal ca asa cum ti-e caracterul te manifesti, nu?...sa vedem cat il mai ajuta acum si banii si relatiile. cu mine chiar nu-i merge plus ca...la un moment dat voi locui cu dansul in aceeasi curte...ce-mi va face atunci? imi va da in cap? cel putin daca se mai intampla are antecedente si poate nu se stie pe viitor ce se va intampla.
oricum am fost astazi la IML cica azi era pentru morti:P si cum nu ma incadram in in :profilul zilei" nu mi s-a facut nimic, am decat de la ortoped ca am niste contuzii si mi s-a spus ca maine este inchis...:sticktongue:...nu ramane decat luni. sa speram ca mai raman vanataile pana luni dar nu cred ca vor trece asa repede.:P....asta e sistemul.
dar ma intreb daca cineva vine batut sambata deci...trebuie sa astepte pana luni sau cum?
plus ca este si o taxa de un milion si ceva. nu stiam ca certificatele astea costa:(
absurd. sa zicem...iei bataie si mai si platesti=D>

multa sanatate tuturor!

radusava a scris:

Foarte bine faceti, nu-i lasati ,ca mai apoi sa creada ca pot face orice fara ca nimeni sa ia o masura impotriva lor. Sigur ca daca mai exista si alte reclamatii, pe care ar trebui sa le depuneti odata cu plangerea, amenda sigur va primi.
Mult curaj si succes!

rxact asta am vrut sa spun, ca daca vede omul ca eu nu iau nici o masura crede ca va putea face orice si nu va fi tras la raspundere de nimeni, iar daca era si el un om de inteles nu ar fi trebuit sa se ajunga aici.
eu stiu ca atunci cand pierzi in instanta in fata cuiva care nu reprezinta nimic mai ales ca dansul cu vila, apartamente, firma...birouri...etc..etc...l-o fi luat capul...dar asta e. cum stii sa castigi trebuie sa stii sa si pierzi. nu poate sunt pastile pt orice in ziua de azi:P

Alte discuții în legătură

Agresiune intre minori omamarevoltata omamarevoltata Buna ziua.sunt o mama al carui fiu,de 17 ani,a fost supus unei agresiuni de catre alti colegi de liceu,fapt in urma caruia s-a ales cu o fractura de oase ... (vezi toată discuția)
Am depus plângere la politie împotriva fostului partener, tatăl copilului meu, care m-a lovit peste față. ce va urma și ce pedeapsă va primi? marevna marevna Am depus plangere la politie impotriva fostului partener, (tatal copilului meu) , care m-a lovit peste fata cu dosul palmei. Doresc sa stiu ce va urma in ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca partea vatamata refuza sa mearga la iml? catalin05 catalin05 Accident rutier: 4 victime: 1. vinovatul... 2. 50 de zile ingrijiri medicale de la IML, a declarat ca nu depune plangere = rezolvat :) 3. taieturi pe ... (vezi toată discuția)