Buna seara.Sunt plecat din ROM. si am un copilas care este in ROM.cu mamasa eu as vrea sal cresc singur din diferite motive. NU sunt casatorit cu mama copilului. As avea vro sansa sal castig in instanta.imi cer scuze nu prea inteleg de calc.VA multumesc ATICIPAT.
Pentru a beneficia de custodia minorului,trebuie sa formulati o actiune de incredintare a minorului pe care urmeaza sa o dovediti cu probatoriile clasice(interogatoriu ,inscrisuri,martori si ancheta sociala)care trebuiesc sa dovedeasca ca oferiti din punct de vedere social,moral si material,conditii mai bune de crestere si educare a minorului,decat mama acestuia.
Aceleasi probatorii,ar urma sa le administreze si mama minorului,iar instanta urmeaza a analiza care dintre probatorii sunt mai concludente si in functie de aceasta analiza,se va pronunta,cui incredinteaza copilul.
Dat fiind faptul ca aveti domiciliul in strainatate,este indicat sa angajati un avocat care sa va reprezinte interesele in instantele romanesti.
Proces divort
art1580
Va rog, imi puteti spune si mie, care sunt situatiile in care in caz de divort al parintilor un minor ar putea fi incredintat tatalui?
Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Divort
adresaramona@yahoo.com
buna seara!va rog sa imi spune-ti daca tatal copilului este salariat si mama nu are nici un venit ,se poate ca tatal sa obtina copilul cand acesta nu are decat ... (vezi toată discuția)