Copii mei beneficiaza de pensie de intretinere din partea tatalui, lui i se retine la societate banii din salariu, insa acestia nu mi se mai trimit lunar prin posta de aprox. 3 ani. Dupa multe telefoane, drumuri la societate, reusesc sa recuperez din ei cam odata la 4-6 luni, cuantumul pe maxim 3 luni, niciodata la zi, pe motiv ca "nu are societatea bani nici pentru salarii". In momentul de fata societatea este datoare cu cuantumul pensiei pe 6 luni.
Cum as putea sa reglementez aceasta situatie? Va multumesc anticipat.
Daca banii se RETIN (adica sunt deja banii copilului), dar nu vi se trimit...atunci mergeti la functionarul /contabilul/conducatorul societatii cu pricina si precizati-i ca urmatorul drum il veti face la PARCHET pentru ca ceea ce face el este un abuz iar situatia in cauza nu difera prea mult de de situatia in care v-ar fura banii direct din buzunar. Am avut o astfel de situatie si dupa o "amenintare" de genul asta s-au executat scurt...
Nu exista nici o legatura intre situatia financiara a societatii si banii DEJA retinuti...care nu mai sunt nici ai salariatului si nici ai sociatatii, ci ai copilului care nu are nici o obligatie sa constribuie la propasirea societatii cu pricina.
Va multumesc.
Care este procedura legala prin care societatea trebuie sa imi dea banii lunar, dupa ce ii retine tatalui? Pana acum 3 ani ii primeam prin posta cu mandat postal. Nu exista reglementari in acest sens?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie alimentara
etudor
in fieccare luna eu trebuie sa trimit o pensie alimentara de 12 000 000lei vechi dar pe langa aceasta posta imi mai incaseaza inca 160 000 lei vechi
... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont
dellya
Buna seara!
Tatal meu este pensionar si are poprire pe contul unde incaseaza pensia, de la directia de taxe si impozie locale. Din 834lei pensie ii mai ramane ... (vezi toată discuția)