avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general este obligatoriu cumpararea casei de marcat?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

este obligatoriu cumpararea casei de marcat?

Scoala de soferi amatori cod CAEN 8553 SCOLI DE CONDUCERE PILOTAJ
neplatitor de TVA intocmeste factura pentru cursanti cu toate datele CNP, Nr Carte de identitate, si incasarea contravalorii facturii se efectueaza cu chitanta sau bon fiscal.??????
Multumesc pentu raspuns cit mai urgent
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 23:14, 25 Aprilie 2010
Va multumesc pt raspuns. Magazinul virtual comercializeaza produse bio, cu livrare la domiciliu in Bucuresti si prin curier in alte localitati.
In acest caz, daca nu este becesara casa de mervat, va trebui sa emit factura?

Multumesc!
fat frumos a scris:

Sorelly a scris:

"Am infiintat societatea in iulie 2009, nu am avut activitate pana in prezent...in acest caz, trebuie sa platesc forfetar acum, in luna aprilie?"

Da trebuie sa platiti impozitul minim in valoare de 550 lei (2200/4).
Termen de plata: 26.04.2010

Din pacate, nu voi putea plati maine, 26.04.....cum se calculeaza penalizarea? Banuiesc ca dupa aceasta data se va plati un procent pt fiecare zi de intarziere....

Multumesc frumos!
Sorelly a scris:

Va multumesc pt raspuns. Magazinul virtual comercializeaza produse bio, cu livrare la domiciliu in Bucuresti si prin curier in alte localitati.
In acest caz, daca nu este becesara casa de mervat, va trebui sa emit factura?

Multumesc!

Da, sunteti obligat sa emiteti factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate bon fiscal LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA O societate comerciala, cu obiect de activitate constructii, vinde un autoturism catre o persoana fizica, pentru care emite factura si chitanta. Administratia ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat bandi2 bandi2 buna.eu mi am suspendat activitatea,si nu mai doresc sa o reiau,vreau sa intreb,pot sa vand casa de marcat ,ca tot nu o voi folosi?am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)