avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contabilitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contabilitate

vreau sa-mi deschid un magazin mixt. intrebarea mea este daca sunt obligata sa angajez o contabila sau imi pot tine singura evidenta contabila ?mentionez ca nu am studii de contabilitate,eu am calificare de operator calculator.
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 22:11, 24 Aprilie 2010
Nu aveti aceasta obligatie, dar veti apela la profesionisti contabili autorizati cand veti intocmi situatiile financiare, pt ca nu aveti dreptul sa le semnati Dvs.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac cu un curs de contabilitate? banu20 banu20 Buna ziua, am facut timp de 9 luni un curs de contabilitate organizat de AJOFM iar acum ma intreb la ce imi foloseste avand in vedere ca nu am ... (vezi toată discuția)
Magazin produse bio barbatescu elena barbatescu elena Buna, as dori sa deschid un magazin cu produse bio, un fel de minimarket dar cu produse bio(mancare, cosmetice, detergenti, ceaiuri etc.) si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Tipizate ContSters115447 ContSters115447 Buna ziua,deschid un magazin mixt si as dori sa aflu ce tipizate minime am nevoie pt k intr-o saptamana deschid,multumesc (vezi toată discuția)