avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare risc..
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare risc..

Buna seara,as dori sa stiu daca exista vreo posibilitate de a incheia o asigurare de risc de plata in cazul in care o SC furnizeaza unei alte SC o marfa sau un serviciu oarecare,iar prin aceasta polita furnizorul sa se asigure ca isi va primi banii pentru marfa vinduta sau serviciul prestat,iar toata chestia asta cu incasarea cv facturii emise sa nu dureze prea mult.Multumesc si mult succes.
Cel mai recent răspuns: albulescu , utilizator 00:00, 25 Aprilie 2010
Exista aceasta posibilitate, dar tot nu scapati de o analiza financiara si eventual contra-garantii asemanatoare cazului unei scrisori de garantie bancara, dar, teoretic, la un cost mai mare si un nivel redus al contragarantiilor.
Puteti apela la un broker de asigurare sau direct marilor societati de asigurare de pe piata.

Succes!
Da, exista opolita de asigurare a afacerii in relatia cu alte firme .La orice firma de asigurare din top se gaseste acest produs dar trebuie sa cititi cu atentie conditiile. Sfatul de a apela la un broker de asigurare este foarte bun deoarece brokerul va poate gasi osolutie care sa va convina.
Multumesc mult pentru raspuns,pe dincolo chiar functioneaza aceste asiguurari,la noi,...nu stiu,si nici nu-mi doresc sa vad pe pielea mea.Multumesc si mult succes in toate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu asigurator-broker-asistent brokeraj gib gib Firma de brokeraj in asigurari este implicata intr-un dublu litigiu respectiv : 1.-Creditor - firma de asigurari - Debitor - firma de brokeraj in asigurari. ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si contract de agent/mandat cu aceeeasi entitate juridica? gamalie gamalie Cazul unui broker de asigurare Este posibil ca aceeasi persoana sa fie si angajat si agent-PFA la acelasi broker? Daca da, in ce conditii? (vezi toată discuția)
Polita asigurare cmr dana_oprea dana_oprea Buna ziua! Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat pt urmatoarea problema: am incheiat o polita de asigurare privind marfa, iar acum 2 sapt a fost spart ... (vezi toată discuția)