Buna seara.Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Parintii mei au un apartament proprietate personala si ar dori sa faca un contract de intretinere cu mine si cu fiul meu(vor neaparat ca nepotul sa fie facut).Cum ar trebui sa trebui sa procedam? Va multumesc.
Ok, atunci parintii dvs. impreuna cu dvs. si fiul trebuie sa mergeti la notar sa incheiati contractul. Proprietarii vor avea nevoie de cadastru si intabulare si titlul de proprietate ( contractul prin care au cumparat ei).
Nu costa foarte mult, cateva mii de lei noi.
Succes!
Daca doriti mai multe amanunte despre contractul de intretinere, nu ezitati sa le adresati.
Am intrebat aceste lucruri deoarece fiul meu a intrebat un avocat iar acesta i-ar fi spus ca nu se poate face contract de intretinere pe amandoi.De ce oare?Are vreo legatura ca el este casatorit?Costa mai mult daca se face contractul pe amandoi?Nu inteleg de ce i-ar fi spus ca nu se poate face pe amandoi.
Nu stiu de ce a zis ca nu se poate. Obligatia de intretinere poate fi solidara si puteti fi co-proprietari in cote indivize 1/2 cu 1/2.
Personal nu vad nici o problema, poate alt coleg de pe forum sa aiba alta parere...
Se fac contracte de acest gen cu persoane casatorite ( sot si sotie), de ce ar fi o problema mama-fiu? Chiar daca fiul dvs. e casatorit, eventual sa trebuiasca sa semneze si sotia...
Contract intretinere
anonimiu
mai am o intrebare adica doua: mama poate face contract de intretinere cu uzufruct cu fiul si cu nepotul acestuia pt o garsoniera?
daca fiul si nepotul sunt ... (vezi toată discuția)