avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare-cumparare: costuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare-cumparare: costuri

Buna ziua. Ati putea sa-mi spuneti aproximativ, cat ar putea sa coste un contract de vanzare cumparare cu clauza viagera pentru un apartament evaluat la 35 000 E? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 09:19, 25 Aprilie 2010
depinde de notarul la care intocmiti actul
un raspuns corect si pertinent va poate oferi un notar public, in fata caruia se incheie actul juridic.
Costurile vanzarii-cumpararii sunt formate din onorariul notarului plus impozit. Sumele minime sunt:
- 2293 lei onorariul minim al notarului incl. TVA
- 4334 lei impozitul ce se colecteaza tot de catre notar
aici gasiti un calculator
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe de vanzare-cumparare dory.na dory.na Stie cineva cat ar costa in total taxa notariala si cea catre stat la vanzarea unui teren extravilan arabil de 3000 RON ? Dar al unuia in aceeasi comuna de ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa - ce taxe am de platit? catalin101 catalin101 Buna ziua am si eu 2 intrebari : 1) in cazul unei intabulari a casei in vederea vanzari trebuie sa platesc un procent din valoarea estimata a casei ? As vrea ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa carmo71 carmo71 buna seara.imi poate spune si mie cineva cam cat m-ar costa prin notar un contract de vanzare cumparare cu asistenta viagera?multumesc (vezi toată discuția)