avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce urmeaza?
Discuție deschisă în Executare silită

Ce urmeaza?

Am primit o somatie de la un executor judecatoresc ca in termen de o zi sa platesc o anumita suma compusa din restanta credit plus cheltuieli de executare .Intrebarea mea este ce urmeaza si cum decurg lucrurile pentru ca am mari dubii in legatura cu suma datorata bancii?
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 14:47, 25 Aprilie 2010
va executa silit
Formulati o contestatie daca aveti dubii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita alex_gav alex_gav Buna ziua, am o nelamurire privind termenul de contestare a unui act emis de catre un executor judecatoresc; la ce foruri de justitie se poate contesta si in ... (vezi toată discuția)
Consecinta/e 3 (trei) rate neplatite-declarare scadenta anticipata credit BogdanMehes BogdanMehes Azi am fost anuntat de tipul care se ocupa de dosarul meu la banca, ca maine o sa inainteze dosarul (la biroul executorului judecatoresc?) , fiindca au trecut ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns avizat ianos ianos O prietena a avut un credit la o banca din tara din anul 2006 pana anul trecut in octombrie a platit dar nu a mai reusit sa achita ratele iar azi a primit o ... (vezi toată discuția)