Buna ziua!
am si eu o problema : in data de 09/10/ 2009 ma aflam pe proprietatea unei matusii cu mama acesteia bunica mea culegeam nuci, eu fiind cu unchiul meu la alt nuc un vecin a venit si a agresato fizic si verbal pe bunica mea, am transportato la spitalu de urgenta roman unde a stat 6 zile internata, dupa care am mers la medicul legist si i sa eliberat un certificat medico legal cu un numar de 10 -12 zile , am depus plingere la postul de politie de la noi sa in tocmit un dosar penalcare a fost trimis procurorului la parchet, nici pina in ziua de azi 25 /04/ 2010 nu am primit raspuns de la parchet sau judecatorie, ce trebuie sa fac?va multumesc mult
Daca ancheta decurge incet, faceti plangere SCRISA la prim-procurorul parchetului
in temeiul art. 275 C.pr.pen
in care relatati toate nemultumirile dvs.
Vi s-a mai explicat si pentru linistea dvs,am sa revin cu explicatia.
Sunt multe cauze,deci mai aveti de asteptat.
Probabil ca datorita volumului de lucrari prim procurorul nu a putut sa isi onoreze promisunea
Rezolutii aberante
nikolos
procurorul care ancheteaza dosarul penal cu art 178 si 184 da o rezolutie negativa asupra unei cereri. Se face plangere la prim procuror care o respinge ... (vezi toată discuția)