avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... evaziune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

evaziune

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma lamuriti in privinta unei probleme e care o am.
Acum cativa ani ,pe o perioada de 5 ani ,am prestat o munca la negru si am avut ceva venituri pe care nu le-am declarat la stat.( am primit bani prin contul bancar in medie de 5-600 euro/luna)As dori sa stiu daca pot fi acuzata de evaziune fiscala din cauza ca nu am platit acest impozit , si cum se face aceasta acuzatie?Nu am avut nici o firma , banii i-am primit ca persoana fizica , iar contul bancar l -am inchis.
Sunt in divort , iar viitorul fost sot doreste sa ma acuze de evaziune fiscala, pentru a se razbuna pe mine.Mentionez ca el in acea perioada nu a lucrat , eu fiind cea care aducea bani .
Va multumesc foarte mult pentru ajutor.
Cu stima Daniela M.
Cel mai recent răspuns: Daniela34 , utilizator 21:05, 25 Aprilie 2010
Nu aveti de ce sa va temeti.Amenintarile care se prolifereaza in timpul unui proces de divort sunt din ce in ce mai colorate si amuzante. Nu va lasati intimidata degeaba.
Va multumesc pentru incurajare dar ,sincer , la ce mi-a facut pana acum il cred in stare sa faca asa ceva. De aceea am venit cu aceasta intrebare asupra problemei mele,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaziune Daniela34 Daniela34 Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti in privinta unei probleme e care o am. Acum cativa ani ,pe o perioada de 5 ani ,am prestat o munca la negru si am ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala gosy gosy Buna ziua, Se da urmatoarea speta. Cineva vrea sa se razbune pe mine si sa intarzie foarte mult un dosar penal contra lui. In cadrul acelui dosar mi s-a ... (vezi toată discuția)
Firma/site nu plateste si aduce motive mincinoase mariusses mariusses Buna ziua, Am o problema cu un site (care este pe firma). Este un site de micro joburi adica trebuie sa efectuezi anumite task-uri pentru care esti ... (vezi toată discuția)