avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evaziune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evaziune

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma lamuriti in privinta unei probleme e care o am.
Acum cativa ani ,pe o perioada de 5 ani ,am prestat o munca la negru si am avut ceva venituri pe care nu le-am declarat la stat.( am primit bani prin contul bancar in medie de 5-600 euro/luna)As dori sa stiu daca pot fi acuzata de evaziune fiscala din cauza ca nu am platit acest impozit , si cum se face aceasta acuzatie?Nu am avut nici o firma , banii i-am primit ca persoana fizica , iar contul bancar l -am inchis.
Sunt in divort , iar viitorul fost sot doreste sa ma acuze de evaziune fiscala, pentru a se razbuna pe mine.Mentionez ca el in acea perioada nu a lucrat , eu fiind cea care aducea bani .
Va multumesc foarte mult pentru ajutor.
Cu stima Daniela M.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 19:11, 27 Aprilie 2010
dvs puteti spune ca el va constrans sa faceti asta, constrangere morala, prin amenintare.. sa vedem.. ii mai da mana?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaziune Daniela34 Daniela34 Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti in privinta unei probleme e care o am. Acum cativa ani ,pe o perioada de 5 ani ,am prestat o munca la negru ... (vezi toată discuția)
Haine la comanda - lege Epenakruijt Epenakruijt O poveste lunga! Mi-am facut la comanda rochia de cununie civila, plus rochia fetitei. 1.400 ron platiti iar rezultatul....o mizerie. 1. Ambele rochii ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala? Cent Cent Scriind pe o foaie de hartie ca "subsemnatul............ , am primit suma de, la data de", hartie semnata si stampilata dar neinregistrata contabil inseamna ... (vezi toată discuția)