avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Infectat cu herpes genital de la cineva care stia ca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Infectat cu herpes genital de la cineva care stia ca are aceasta problema.

Buna ziua! Problema mea sta in felul urmator... Am avut o relatie de un an de zile cu o fata care sufera de o boala venerica numita herpes genital, boala de care ea a stiut si de care nu mi-a spus decat in momentul in care i-au aparut niste basicute in zona genitala. Asta se intampla la jumatatea relatiei moment pana in care noi tot am avut contact sexual. Eu am iertat-o si am mers mai departe ptr ca am inteles-o si am acceptat in ideea ca urma sa duc toata chestia asta in spate toata viata alaturi de ea. Am mai continuat relatia inca 6 luni dupa care totul s-a terminat si dupa care eu nu m-am ales decat cu o boala venerica. Sincer sa fiu nu stiu sigur daca sunt infectat dar din ceea ce am citit sansele sunt foarte mici sa fi scapat. Vreau sa merg sa-mi fac analize si daca se dovedeste ca sunt infectat vreau sa o dau in judecata ptr ca viata mea de acum incolo nu va mai fi una normala. Ea mi-a spus ca inainte sa fie cu mine a fost o data la medic ptr investigatii si a mai fost o data atunci cand mi-a spus mie despre aceasta boala. Eu nu am stiut de la inceput faptul ca are aceasta problema motiv ptr care vreau sa o dau in judecata. Vreau, va rog, sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce sanse am sa castig? Se poate demonstra ca ea a fost la medic inainte sa fie cu mine si ca a avut aceasta problema? Cine trebuie sau poate sa verifice aceste date?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:52, 26 Aprilie 2010
Cu respect,va aduc la cunostinta ca m-am"autoanalizat" si totul este OK,inclusiv din punct de vedere medical.
Dvs.cand ati facut niste relatari despre o situatie,inseamna ca acea situatie ati facut-o publica,iar discutiile si cu privire la aceasta problema vor deveni publice.
Acesta este un risc pe care vi l-ati asumat postand problema.
Eu nu va judec,eu nu fac altceva decat sa constat din relatarile dvs.
Daca ati observat, mi-am dat acordul in privinta sfaturilor primite de la colegii de site din punct de vedere juridic,dar nu-mi pot permite sa nu imi manifest cel putin,mirarea ,daca nu mai mult, fata de problema medicala si de evntualele repercusiuni ale acesteia..
Pe de alta parte,incercati sa aveti si proprietatea cuvintelor folosite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac?-imbolnavire cu buna stiinta a partenerului ContSters177963 ContSters177963 Mesaj:Buna ziua. Numele meu este Mihalcea Andy si am 39 de ani.In primul rand as vrea sa mentionez ca am o fetita de 7 ani ce in urma despartiri de fosta sotie ... (vezi toată discuția)
Fosta logodnica ma infectat cu herpes genital pe urma ma parasit iuliandante iuliandante Fosta mea partenera ma infectat cu herpes genital si dupa o relatie de 3 ani ma parasit , pot sa o dau in judecata ? Stiu si cand si unde a contactat boala ... (vezi toată discuția)
Diagnostic medical proba in instanta SorinManta SorinManta Buna ziua, Va rog sa-mi transmiteti care sunt sansele reale de a convinge Instanta, intr-un proces de divort, sa solicite transmiterea unui diagnostic pus ... (vezi toată discuția)