Buna seara;
Va supun atentia cu urmatorul aspect:
-in urma unei sentinte penale din mai 2007, am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendare pentru infr prev de art 10 al 3 din legea 130/1999 si pentru art246 al 1 CP; de asemenea mi s-a acordat un termen de incercare de 3 ani;
-in 2009, AFP a inaintat o plangere penala impotriva mea ca administrator la societate, pentru neplata in termen a retinerilor la sursa pentru angajatii mei;
-dosarul se afla deja pe rol in instanta;
-cu toate ca am incercat sa fac dovada imposibilitatii platilor, si ca platile nu s-au putut efectua din motive obiective, din lipsa de lichiditati si pentru faptul ca activitatea a avut un caracter nepermanent, va rog sa-mi spuneti la ce sa ma astept;
-este posibil sa fiu considerat recidivist si sa se revoce masura suspendarii pedepsei anterioare?
-Astept cu interes un raspuns(suma pentru care s-a facut plangerea este aprox. 40000lei)
Dvs.trebuie sa angajati un avocat priceput pentru a va ajuta sa nu fiti inculpat,in functie de caracteristicile acestei spete,de circumstantele dvs personale,de probatoriul administrat.
In situatia in care vet fi condamnat, in baza art.83 c.pen,va fi revocat beneficiul suspendarii conditionate a pedepsei,dipunandu-se sa executati cele doua pedepse cumulate.
Principala dvs.prioritate trebuieste sa devina apararea in cauza despre care faceti vorbire pentru a nu ajunge la o condamnare