avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajatori mai presus de lege
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajatori mai presus de lege

Am o problema cu angajatorul meu: pe scurt, dupa cum am mai spus am o sarcina cu probleme, am avut 89 de zile de concediu, trebuia sa ma prezint in fata comisiei de expertiza ca sa imi prelungesc concediul, dar angajatorul refuza sa-mi dea adeverinta necesara la dosar, am facut sesizare la itm in acest sens, la control i s-a pus in vedere angajatorului sa-mi elibereze acea adeverinta, dar tot nu vrea. La servici nu ma pot intoarce pt ca relatiile dintre noi sunt complet vatamate. Ce pot face in continuare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:20, 26 Aprilie 2010
este obligat sa va elibereze adeverinta pentru comisie, din care sa rezulte numarul de zile concediu medical, pe ultimele 12 luni, si ca s/au virat la casa de sanatate banii de asigurare, pentru dvs. Mergeti din nou la serviciul personal, daca refuza, mergeti din nou la ITM, ca altfel nu primiti concediu medical in continuare.
In acest caz, ITM-ul il poate amenda daca la primul control i s-a pus in vedere sa va elibereze adeverinta respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere disciplinara isabelle fluturas isabelle fluturas Daca angajatorul nu mi-a achitat drepturile salariale si nici indemnizatiile de concediu medical timp de trei luni, iar relatiile dintre noi sunt vatamate, in ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare adeverinta pentru concediu medical Rentzu Rentzu In urma unei sesizari la ITM , au venit inspectorii in control pentru verificarea unor nereguli la firma. Dupa control m-am imbolnavit iar patronul refuza ... (vezi toată discuția)
Refuz de acordare a concediului medical pe perioada spitalizarii veterinarul66 veterinarul66 Datorita unor probeme medicale (neurologice) sotia mea a efectuat pina la data de 31.08.2016,120 de zile de concediu medical. In data dde 01.09.2016,urma sa ... (vezi toată discuția)