avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot face plangere penala? Ar fii fals in acte? ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot face plangere penala? Ar fii fals in acte? Multumesc!!!

In rezolvarea litigiului meu cu angajatorul (desfacere CIM) sunt nevoita sa faca o plangere penala (inca una si nu din rautate).
Deci! In Universitati exista un departament care se numeste DPPD (Departamentul pentru pregatirea personalului didactic), fara diploma caruia nu poti preda in invatamant, fie el preuniversitar ori universitar. Toti colegii mei au urmat cursul (este de 2 ani acum), inclusiv eu. Un alt coleg, cu aceleasi studii ca si noi ceilalti,il ademeneste pe directorul acestui departament si a fost scutit de de curs cum ca chipurile "i s-au recunoscut disciplinele din facultate" (?!). Noua nu ni s-a facut un asemenea favor! Deci el a scapat de cursuri, examene etc si noi nu. Cu aceiasi diploma!
Poate face obiectul unei plangeri penale? La ce s-ar incadra? Ms!
Cel mai recent răspuns: L.D. Marza-Cabinet de avocat , Avocat 07:57, 26 Aprilie 2010
nu, neaparat.. poate face obiectul unei cercetari administrative din parte forului superior.. acela vadecide daca e cazul sa se mearga mai departe sau nu
si eu cred ca mai repede pe cale administrativa se poate rezolva problema. Si totul in forma scrisa. Eventual chiar recomandate cu confirmare de primire ca sa aveti dovada ca ati deschis subiectul....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dppd, curricula, universitatea bucuresti m1ha1g m1ha1g Stimati domni, sunt absolventa a facultatii de Teologie Baptista Litere (univ.Bucuresti, promotia 2003). In anul 2008, am fost obligata sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Cursuri postuniversitare de conversie profesionala pentru cadrele didactice gabicu gabicu Sunt inginer, lucrez in invatamant si, deoarece ma confrunt anual cu perspectiva intrarii in restrangere de activitate, doresc sa obtin o noua specializare. ... (vezi toată discuția)
Hg 966/29.09.2011, anexele 1-5, publicate in mo 697/01.10.2011, Meea1980 Meea1980 Buna ziua, Sunt studenta la controversata facultate Spiru Haret , anul 4 .Anul acesta am avut neplacuta surpriza de a afla ca taxa la facultate s-a dublat iar ... (vezi toată discuția)