avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită actiune de evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

actiune de evacuare

Buna ziua,
Va resupun atentiei problema pe care o am cu firma de leasing;
Asa cum v-am informat, societatea mea a avut un contract de leasing pentru imobilul proprietate personala-eu ca persoana fizica am vandut imobilul firmei de leasing, iar firma de leasing a incheiat un contract cu acelasi imobil cu firma mea;
Nu am putut respecta contractul;
In urma cu 2 ani, prin executor judecatoresc s-a intocmit un proces verbal de punere in posesie a firmei de leasing;
La momentul semnarii acelui proces verbal am solicitat un ragaz de 3 luni ca sa paresc imobilului, contra unei chirii lunare;
Dupa acele 3 luni, nu s-a mai intamplat nimic pana acum aprox 1 luna cand cei de la leasing m-au contactat telefonic si prin email, solicitand ori sa le platesc 50000 euro-pretul rascumpararii, ori sa parasesc imobilul;
Firma este in procedura de insolventa, s-a numit un lichidator;
Din informatiile pe care le am, cei de la leasing au reinceput actiunile(probabil legale) de executare depunand la judecatorie anumite documente;
Nu am citatie de la judecatorie;
In plus, situatia mea financiara este una dezastruoasa;
Ce actiuni se pot intreprinde si la ce sa ma astept ca persoana fizica si ca firma;
Credeti ca mai pot locui in imobil- sincer nu am nici o solutie;
Va multumesc si astept un raspuns;
Cu stima, Alin.
Cel mai recent răspuns: alinbandoc , utilizator 08:30, 26 Aprilie 2010
pana la evacuarea efectiva, da, mai puteti locui in imobil.. si asa mai poate dura inca un an daca va tineti tare.. luati va un avocat si platitil cu cat va cere dar stiti ca mai stati un an..
Multumesc pentru raspuns,
Insa, pana ce voi contacta un avocat, ce inseamna sa ma tin tare?
Daca ma trezesc cu executorul si cu politie(stiti cum e procedura), ce mai pot face;
Sa ma ascund, sa nu ies, sa nu-i las sa intre, sa le transmit ca sunt plecat din tara?
Efectiv pe ce ma pot baza, transmiteti-mi cateva date tehnice;
Imi cer scuze pentru solicitari, dar simt ca mai am un pas pana la disperare;
Va multumesc, cu stima, Alin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor o actiune de evacuare alinbandoc alinbandoc in urma cu cativa ani am vandut unei socirtati de leasing imobilul proprietate personala cu terenul aferent; pretul tranzactiei=la vremea aceea 100000lei atat ... (vezi toată discuția)
Masina in leasing confiscata fara nicio formalitate - e legal? Radulescu Violeta Radulescu Violeta Prietena mea are un autoturism in leasing. Ultima rata trebuia achitata in ianuarie dar a obtinut telefonic posibilitatea sa plateasca aceasta ultima rata pana ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata ContSters280833 ContSters280833 buna seara,vreau sa va cer un sfat sau ajutor din partea celor specializati in astfel de probleme.In anul 2007 am luat o masina in leasing,iar in anul 2010 ... (vezi toată discuția)