avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere Individuala - prestari servicii in alte ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere Individuala - prestari servicii in alte state

Buna ziua,
O Intreprindere Individuala poate sa presteze servicii in afara Romaniei, dar in cadrul Uniunii Europene ? In cazul in care poate, este tratata ca o firma (SRL), sau ca o persoana fizica?
Va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: sasug , utilizator 11:46, 26 Aprilie 2010
Poate face acte si fapte de comert in UE, si este considerata asa cum este ea definita in legislatia romana.
Va multumesc pentru raspuns. Sa inteleg ca Intrepr. Indiv. poate sa presteze servicii de dirigentie de santier in Ungaria? Perioada prestarii nu depaseste 183 de zile. In acest caz unde platesc impozit pe venit? In Romania sau in Ungaria?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare ca platitor de tva sasug sasug Buna ziua, Intreprindere Individuala, cu sediul in Romania, am o colaborare cu o firma din Ungaria, prestez servicii de dirigentie de santier pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit sasug sasug Buna ziua, Intreprindere Individuala, o sa am o colaborare cu o firma din Ungaria , am sa prestez servicii de inginerie (inclusiv dirigentie de santier) pe ... (vezi toată discuția)
Srl romanesc si delegare in ue pe perioade care depasesc 183 zile mihai_neagu mihai_neagu Buna ziua, Doresc sa infintez un SRL in Romania la care eu sa fiu angajat. Ca si consultant software imi caut singur contractele in UE si trebuie sa ... (vezi toată discuția)