avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe venit

Buna ziua,
Intreprindere Individuala, o sa am o colaborare cu o firma din Ungaria , am sa prestez servicii de inginerie (inclusiv dirigentie de santier) pe teritoriul Ungariei. Venitul obtinut in urma acestei colaborari unde se impoziteaza:in Romania sau in Ungaria? Va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Lelia Ionescu , Contabil 08:42, 11 Martie 2010
Daca e firma dvs platiti in Romania.daca sunteti PFA in Romania platiti in Romania.Daca sunteti angajat al acelei firme din Ungaria plateste firma din Ungaria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - prestari servicii in alte state sasug sasug Buna ziua, O Intreprindere Individuala poate sa presteze servicii in afara Romaniei, dar in cadrul Uniunii Europene ? In cazul in care poate, este tratata ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ca platitor de tva sasug sasug Buna ziua, Intreprindere Individuala, cu sediul in Romania, am o colaborare cu o firma din Ungaria, prestez servicii de dirigentie de santier pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Sunt pfa activ, in paralel am un contract de prestari servicii si un cim part-time CONSTANTIN LUCRETIA CONSTANTIN LUCRETIA *sunt PFA - cod CAEN -activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea ,respectiv prestez activitate de dirigentie de santier in baza ... (vezi toată discuția)