avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

As dori sa stiu daca la incheierea unui contract de munca cu un angajator, angajatorul trebuie sa dea angajatului o copie a acestui contract? Sau cum ar putea un angajat sa isi faca sau sa primeasca o copie de pe contractul sau de munca in cazul in care angajatorul nu i-a dat acest contract.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 21:56, 26 Aprilie 2010
Bun... si daca nu primesc acest exemplar cum pot face rost de el?
bobman a scris:

Bun... si daca nu primesc acest exemplar cum pot face rost de el?

Va adresati cu o astfel de solicitare ITM-ului in a carui raza isi are sediul angajatorul.
Va adresati intai in scris angajatoruli, iar, daca refuza, ITM-ului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copia dupa contractul individual de munca stavi stavi Lucrez la o firma de paza de la 1 mai 2008,,cu C.I.M. La mijlocul lunii iunie i-am rugat pe cei din conducere sa-mi dea o copie dupa CIM.Inafara adeverintei de ... (vezi toată discuția)
Cum pot verifica daca contractul meu de munca este inregistrat la itm? ioana2525 ioana2525 Lucrez la o firma cu sediul in Bucuresti si de aprox 2 luni mi s a facut contract de munca. Nu am primit inca un exemplar al contractului. Cum pot verifica la ... (vezi toată discuția)
Act aditional contractului de munca alonso_first_one alonso_first_one Actul aditional se semneaza in 2 exemplare pentru ambele parti.Care sunt aceste parti?ITM si angajator sau angajator si angajat,angajatului i se doar o copie ... (vezi toată discuția)