avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

CEDO

In urma cu aproximativ 6 ani, in momentul in care vroiai sa te adresezi Cedo cu o plangere, exista un formular pe care il completai, acesta fiind tipizat, tradus in mai multe limibi , etc (la acel moment am avut unul pe care l-am completat ptr un client). La acest moment care mai este procedura prin care te poti adresa CEDO?
Daca mai exista aceste tipizate cum si de unde le pot procura?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 19:38, 27 Aprilie 2010
aVETI AICI NISTE LINKURI. [ link extern ]

[ link extern ] /

[ link extern ]

rambler.rose75 a scris:

aVETI AICI NISTE LINKURI. [ link extern ] ....

[ link extern ] /

[ link extern ] ...

D-na avocat a intrebat de adresarea unei cereri la CEDO,iar nu de petitie catre Parlamentul European.
Daca mai exista aceste tipizate cum si de unde le pot procura?

[ link extern ] ...

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2010
luiza2008, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo Fatima_Miriam Fatima_Miriam Buna ziua, se poate sa imi comunicati care este procedura in fata CEDO(procedura ce trebuie urmata pentru o cauza sa fie acceptata la cedo,nu procedura ce o ... (vezi toată discuția)
Formular e401 cristinaady cristinaady Buna ziua Ma numesc cristina si sunt mama a 3copii,copii pe care i-am nascut in belgia,asadar am beneficiat de alocatie.Acum 3 luni am primit o instiintare ... (vezi toată discuția)
Caut un formular CRISTY40 CRISTY40 Caut un formular tipizat pt a depune o plangere la CEDO, la care in locul limbii romane de jos sa fie cu limba portugheza, ca sa nu mai traduc cuvant cu ... (vezi toată discuția)