avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit voucher acordat gratuit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

voucher acordat gratuit

Buna ziua

O socitate comerciala "A" doreste sa premieze anumiti clienti daca acestia comercializeaza produsele sale si reusesc sa depaseasca un anumit prag valoric.
Premierea se doreste a fi sub forma de vouchere cadou nenominale emise de diverse magazine (deci nu cu produse comercializate de "A")
Intrebarea mea ar fi daca se poate poate incadra acordarea voucherelor respective la prevederile art. 21 alin.(2) lit.d) din punct de vedere al impozitului pe profit (adica sunt cheltuieli cu reclama deductibile fiscal), respectiv la prevederile art.128 alin.(8) lit. e) si pct.6 alin.(13)- Hg 44/2004 din punct de vedere al tva (adica nu constituie livrare de bunuri) .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 23:00, 27 Aprilie 2010
gasesc corecte ambele incadrari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre contab. primara tornada20 tornada20 buna ziua eu sunt noua prin zona si am citit pe acest site cateva sfaturi utile, multumesc. As avea inca o intrebare, detin un fast food si as vrea sa puin ... (vezi toată discuția)
Tip contract razvanpirvu razvanpirvu Buna ziua, Detin o firma care se ocupa cu furnizarea de produse pentru hoteluri si restaurante (suntem distribuitori, nu producem noi produsele). Recent am ... (vezi toată discuția)
Mod de aplicare a limitelor de perisabilitate gabiclenciu gabiclenciu V-as ruga daca puteti sa-mi spuneti cum se aplica limitele maxime de perisabilitati la produsele alimentare.Se fac NC ca si la descarcarea din gestiune, dar la ... (vezi toată discuția)