avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

In prezent sunt tutorele unui baiat de 14 ani printr-o sentinta civila definitiva, in urma careia pensia alimentara a fost stabilita la salariul minim pe economie.
Eu locuiesc impreuna cu baietelul in Dr- Tr. Severin si parata in Timisoara
Problema este ca parata lucreaza la firma sorei ,o agentie imobiliara ca agent imobiliar si eu nu stiu care este venitul acesteia si in plus colaboreaza cu o firma de asigurari.
Cum trebuie sa ma adresez instantei pt a afla venitul real de la firma sorei si cumularea cu venitul de la firma de asigurari?
Poate cineva sa-mi trimita un model de actiune in acest sens.
....mai precizez ca parata nu mi-a mai trimis pensia alimentara de 3 luni
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 14:01, 26 Aprilie 2010
Va puteti adresa instantei cu o cerere de majorare pensie alimentara, iar in cadrul procesului sa solicitati emiterea unei adrese la Administratia Financiara de unde sa vi se comunice veniturile acesteia, veniturile declarate.
Referitor la faptul ca nu v-a mai platit pensia alimentara de trei luni va puteti adresa politiei cu o plangere penala pe abandon de familie
plangere penala pt neplata pensiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara - mai exista obligatia? GHIGU GHIGU Sunt proaspat divortat si am primit cei 2 copii spre crestere si educare,in detrimentul mamei.Aceasta refuza sa le plateasca pensia alimentara stabilita de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara-tatal minte cu privire la locul de munca rose_lily rose_lily Buna seara! Am nevoie de sfat,motiv pentru care am apelat la d-voastra. Am un baiatel de 3 ani si jumatate, eu si tatal lui fiind despartiti de la nasterea ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei pentru minora ContSters183981 ContSters183981 Am divortat in 2004,minora a ramas in grija mea iar fostul sot a fost obligat la plata sumei de 60 lei lunar.Cu aproximativ 3 ani in urma l-am dat in judecata ... (vezi toată discuția)