avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Forfetar pentru firma de webdesign
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Forfetar pentru firma de webdesign

Buna ziua,
Va rog daca puteti sa ma lamuriti cum a ramas in final cu forfetarul, din ce am citit pe forum aici, am inteles ca sa propus o lista cu firmele ce vor plati forfetarul, dar nu am inteles in final sa aprobat acea lista sau este inca in discutie?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: drecredit , utilizator 10:32, 27 Aprilie 2010
am gasit un site unde se poate verifica disponibilitatea numelui pentru firma online.
pentru cine mai are nevoie poate folosi link-ul urmator:
[ link extern ]
@cotzo - daca ai avut 0 venituri totale la 2009 - atunci o sa platesti 550 ron ca si impozit minim pe fiecare trimestru in 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit microintreprindere MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna seara, va rog sa \" ma luminati\" cum calculez impozitul minim la o firma infiintata in oct.2009. Dupa parerea mea, ;) , deoarece imp.pe profit (16% )ar ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit la o firma ce nu a deschis activitatea Rusu95 Rusu95 Buna ziua. In 2008 parinti mei au infiintat o firma, au venit vremuri mai grele si acestia au plecat in afara tarii fara deschide activitatea pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar firme suspendate mirela rotaru mirela rotaru Ma poate elucida cineva daca firmele suspendate paltesc in continuare impozitul forfetar? chiar si cele suspendate in 2009? cum se contabilizeaza aceste sume ... (vezi toată discuția)