avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ACADEMIA DE POLITIE SAU DREPT?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ACADEMIA DE POLITIE SAU DREPT?

am si eu o intrebare...de ce se cred atat de buni studentii academiei de politie fata de cei ai facultatii de drept???si care sunt bazele cu care ramai in urma absolvirii acestor doua institutii de invatamant superior;dreptul iti ofera o gama larga de posibilitati(judecator,procuror care sunt peste ofiter,avocat,notar etc) pe cand academia te face un simplu ofiter;cine ma poate indruma sau sa-mi schimbe parerea?despre modul in care gandesc....:D
Cel mai recent răspuns: prosecuter_badboy , utilizator 14:33, 30 Aprilie 2010
m-am gandit ca in fond invatam amandoi aceleasi materii...doar ca eu mai fac unele de drept in plus si el mai face unele militare in plus...cat priveste situatia notelor nu ma intereseaza pentru ca nu notele reflecta informatiile culese si stocate in timpul anilor...ele se dau pe alte criterii insa faptul ca "vezi doamne sunt la academie,bine frate esti,bravo dar pentru simplu fapt ca eu nu vreau sa fiu ofiter nu poti spune ca ceilalti care nu vor sa devina ofiteri sunt prosti"si aici m-am oprit cu aceasta discutie...multumesc tuturor pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu cum sa fac/ studii superioare AdisA AdisA Buna seara. Sunt absolventa de facultate dar nu stiu cum sa scap de acest titlu si am sa va expun motivele: 1. 80% din profesorat hartuiau studentii iar in ... (vezi toată discuția)
Examen magistratura Ce se mai aude? Era vorba sa se excluda o conditie importanta pentru concursul de admitere in magistratura: media la licenta de 8,50. Pentru ce? Sa intre cat ... (vezi toată discuția)
Terminare studii facultate privata - dezavantaj la angajare? andr2 andr2 Salutare! Am o mica dilema..de fapt, e destul de mare...:) Am 22 de ani, sunt absolvent al unei facultati de stat, urmez un masterat la ASE si sunt ... (vezi toată discuția)