avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie falsa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie falsa

ce trebuie sa fac daca angajatorul scrie o demisie in numele angajatului si o semneaza
in tinp ce angajatu se afla in concediu medical cu ingrijirea copilului de 3 ani
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:46, 26 Aprilie 2010
Sa va inscrienti in fals, mai exact sa faceti plangere pt fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals, in situatia in care foloseste demisia dvs pt desfacerea CIM.
Completand la ce v-a spus colega mea, vreau doar sa aveti in vedere si ca:
Conform prevederilor art. 60, alin. 1, lit. i din Legea nr. 53/2003, concedierea salariaţilor nu poate avea loc pe durata efectuării concediului de odihnă si a concediului medical.
Aceasta prevedere din Codul muncii este reluata in contractul colectiv de munca, daca este cazul, si in contracul individula de munca.
Conform prevederilor art. 75 C.mun, decizia de concediere produce efecte de la data comunicării ei salariatului.
Având în vedere aceste norme imperative concedierea nu poate avea loc pe perioada concediului de odihnă sau medical, iar decizia de concediere, în acest caz, este lovită de nulitate.
tin sa va anunt ca nici contractul individual nu mia fost prezentat si nici semnat de mine
am depus la parchet o plingere penala care a fost trimisa la pol .municipala satu mare si am fost audiata deja dosaru se afla la procuratura dar sincer mie frica e sunt un om simplu iar el un om de bani gata
una e concedierea ,alta e incetarea cu acordul partilor si alta e demisia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la locul de munca szocs szocs am fost angajata 1 an ca casiera mia murit mama am lipsit o sapt si in decembrie miam rupt piciorul nu mia dat adeverinta buna sa ma tina in loc de pe 22 ... (vezi toată discuția)
Pot lua co în timpul perioadei de previz? b0g23 b0g23 buna ziua - pot lua concediul de odihna in perioada de concediere (in perioada de 20 zile)? - se amana zilele zile ramase din concediere dupa efectuarea ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea postului,concedierea lory98 lory98 Sunt chemata la servici pentru a-mi semna demisia din partea angajatorului pe motiv ca se desfiinteaza postul.Momentan sunt in concediu de odihna trimisa ... (vezi toată discuția)