ce trebuie sa fac daca angajatorul scrie o demisie in numele angajatului si o semneaza
in tinp ce angajatu se afla in concediu medical cu ingrijirea copilului de 3 ani
Sa va inscrienti in fals, mai exact sa faceti plangere pt fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals, in situatia in care foloseste demisia dvs pt desfacerea CIM.
Completand la ce v-a spus colega mea, vreau doar sa aveti in vedere si ca:
Conform prevederilor art. 60, alin. 1, lit. i din Legea nr. 53/2003, concedierea salariaţilor nu poate avea loc pe durata efectuării concediului de odihnă si a concediului medical.
Aceasta prevedere din Codul muncii este reluata in contractul colectiv de munca, daca este cazul, si in contracul individula de munca.
Conform prevederilor art. 75 C.mun, decizia de concediere produce efecte de la data comunicării ei salariatului.
Având în vedere aceste norme imperative concedierea nu poate avea loc pe perioada concediului de odihnă sau medical, iar decizia de concediere, în acest caz, este lovită de nulitate.
am depus la parchet o plingere penala care a fost trimisa la pol .municipala satu mare si am fost audiata deja dosaru se afla la procuratura dar sincer mie frica e sunt un om simplu iar el un om de bani gata