avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit de nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit de nevoi personale

am fost la banca sa fac un credit de nevoi personale cu ipoteca.
am adus adeverinte de la mine si sotie.am fost calificati sa iau 49.000 euro.
am achitat 500 ron taxa de evaluare teren. dupa ce a fost evaluat terenul a reiesit suma de 72000 euro terenul, din care doar 29000 puteam sa iau deoarece conta 40% ipoteca.
am facut contestatie la banca deoarece evaluatorul a evaluat suprafata de teren pe doua sume:suprafata de teren de casa la un pret si terenul aferent drumului de servitute la jumatate de pret. in urma contestatiei, de la centrala bancii mi s-a solicitat alt imobil in garantie, fara sa mai reevalueze terenul.
stie cineva ce pot sa fac in continuare? mi se parea o banca de treaba.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 10:20, 27 Aprilie 2010
Buna ziua !
Fiecare banca are politica ei care nu se comenteaza asa ca solutia ar fi sa cautati o alta institutie de creditare ..... Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite bancare avramut loredana avramut loredana Am 2 credite: unul de nevoi personale in valoare de 10000 pe 10 ani si unul ipotecare de 28000 pe 40 ani ambele in euro si ambele variabile. La cel de nevoi ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil pentru refinantare danm123 danm123 Buna ziua, Am un imprumut nevoi personale de la banca A cu ipoteca pe un teren. Recent am hotarat sa refinantez cu alta banca (B). Banca A nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita Marta Tot Marta Tot Doresc un raspuns pentru urmatoarea situatie: un pensionar are trei credite de nevoi personale, fara ipoteca, la trei banci diferite, in valoare totala de ... (vezi toată discuția)