Societatea are contractat un credit pe 5 ani,de plata ar mai fi inca 3 ani.,in aceste conditii pot suspenda activitatea firmei si plati lunar rata la banca prin aport numerar?
se mai pot face plati dupa data suspendarii?ma gandesc la soldul furnizorilor,trebuie sa achit acele facturi primite.
Multumesc!
O zi buna!
Nu numai ca puteti, dar chiar e indicat sa achitati in continuare datoriile firmei.
Pe perioada suspendarii nu veti mai desfasura activitate, emite facturi, initia alte contracte. Dar datoriile scadente trebuie achitate (inclusiv impozite restante, daca e cazul).
Am si eu o situatie asemanatoare si contabilul firmei care este si consultant mi-a spus ca pe perioada suspendarii nu se poate face nici un fel de activitate, adica nici o plata, nici o rata nimic. Nu inteleg de ce contabilul spune ca nu se poate si aici sunt opinii ca se poate.
SUSPENDAREA ACTIVITATII SE FACE PRINTR-O HOTARARE A ASOCIATULUI UNIC ,INCEPAND CU O ANUMITA DATA . DE LA ACEA DATA FIRMA NU MAI DESFASOARA ACTIVITATE DAR ISI POATE PLATI DATORIILE.
Lichidare stoc marfa
coca_ab
ce fac cu marfa pe stoc in cazul suspendarii activitatii unei firme,am voie sa o vind unei alte firme cu pretul de achizitie,ca normal ca nimeni nu ti-o ia cu ... (vezi toată discuția)