avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL cu 2 asociati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL cu 2 asociati

As dori si eu sa aflu daca in cazul unui SRl cu 2 asociati , unul dintre ei poate fi si administrator in acelasi timp si daca da aceasta pozitie il pune in imposibilitatea de a inceia un CIM in cadrul SRL?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 11:39, 6 Martie 2007
acelasi raspuns il astept si eu!
Cei de la ITM au niste rasp confuze..
in cadrul unui sri nu stiu:P, dar in cadrul uneui SRL stiu ca, daca sunt doi asociati, unul dintre ei poate fi administrator si poate incheia contract de munca.
Si daca amandoi asociati au functia de administrator in act constitutiv. se poate incheia CIM cu functia de administrator?
da, se poate incheia cim.
Legea interzice numai in aczul SRL-urilor cu asociat unic.
Da, se poate incheia CIM. La incheierea lui SC...SRL este reprezentata de admin. X si celalalat Y semneaza in calitate de salariat. Unde sunt 2 asociati care au in acelasi timp si calitate de administrator se poate. Cat priveste functia...daca deranjeaza pe cineva de la ITM ...ziceti-i director ... sau manager ..de te miri ce...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator/director doinytza doinytza In cadrul unui SRL cu 8 asociati, administratorul ales dintre acesti asociati detine si calitatea de director al societatii, incadrat cu c.i.m.. Cine ... (vezi toată discuția)
Asociatul unic care este si administratorul srl se poate angaja cu contract de munca la aceasta societate? monique monique Buna ziua, Va rog foarte mult lamuriti-ma si pe mine cu problema aceasta : Sunt asociat unic si administratorul unui SRL. Se poate ca sa ma angajez cu carte ... (vezi toată discuția)
Cine semneaza ? mony mony O societate comerciala- SRL- cu mai multi asociati si-a desemnat dintre acestia un administrator unic, inregistrat la ORC conform legii. Acest administrator ... (vezi toată discuția)