avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat pentru alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat pentru alcool

ca mai toti soferii, mai esti prins si cu etilotestul. trec direct la subiect
am avut o alcoolemie putin peste limita, astfel intocmindu se dosar penal...
problema este ca, deja de 2 luni dosarul este la o doamna politist de la judiciar, imi spune ca ba a fost in concediu,ba nu stiu ce probleme, ba mai sunt si altii in situatii mai grave ,etc,etc...ultima oara mi a spus ca dosarul este gata, s a luat declaratia mea, si ca a fost in concediu ,dar s o mai sun saptamana viitoare....
platesc taxe si impozite,avand firma, cat 3 sectii de politie, adica eu tin ,ca sa zic asa, salariile lor luna de luna...eu ,si ca mine altii....
nu este posibil sa stai cu dosarul pe masa, si sa te duci cu interventii sa ti ia o declaratie... si sa termine dosarul... pe urma mai trebuie sa ajunga dosarul si la procuror, si acolo, alte luni,zile,ani,etc,etc...
va rog, da ti mi un sfat sau o solutie de a urgenta acest dosar, mai ales, ca firma mea se cam duce in jos,nemaiavand cum sa ma mi rezolv treburile, si tre sa ma milogesc de unul si de altul sa ma duca....
tin sa precizez ca m am comportat exemplar... n am comentat, n am facut show cand m au prins,am fost cuminte ca un model de cetatean exemplar,ca mine, nu a fost nimeni...
victor
Cel mai recent răspuns: moldovis , utilizator 14:26, 13 Noiembrie 2010
stimati domni
acest dosar l am castigat si anume....
la prima analiza am avut 0,9 ,iar la a 2 a, dupa o ora am avut 0,79
procurorul a decis NUP pe motivul indubio proreo
adica faptul ca am avut 0,79 , situatia mi a profitat... daca ambele analize erau peste 0,8 atunci, nu era NUP
am scapat bine, zic eu... dar totusi 4 luni n am mers cu masina....insa spre deosebire de altii care stau sa li se rezolve cazul pana la si 3 ani...e diferenta

ceea ce va spun e adevarat si de actualitate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fiind sub influenta alcoolului abcd77 abcd77 Buna ziua!Am fost prins de catre poltie conducand autoturismul matusii mele.Consumasem si alcool,mancasem foarte putin...la etilotest mi-a iesit 0.51.Inainte ... (vezi toată discuția)
Am condus fiind sub influenta alcoolului. dosar penal sau nu? bobysb bobysb Buna ziua,ma adresez si eu acestui forum ptr ca nu sunt la curent cu faptele de acest gen. Am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale ... (vezi toată discuția)
Dosar alcoolemie mastervoodoo mastervoodoo Buna ziua, am fost oprit pe drumul public de un politist si depistat ca am o concentratie de alcool de 0.42 aer expirat. Mi s-a deschis dosar penal, dar la ... (vezi toată discuția)