avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... spor confidentialitate?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

spor confidentialitate?

Sporul de confidentialitate, castigat in baza unei hotarari judecatoresti, se calculeaza ca si compensatie tranzitorie la un functionar public, deoarece in subsolul anexei III/3 nu se regaseste?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:33, 27 Aprilie 2010
Parerea mea este ca sporul de confidentialitate, pentru functionarii publici, nu se mai acorda dupa intrarea in vigoare a legii 330 (se considera ca functionarii publici sunt obligati prin lege si natura functiei sa asigure secretul de serviciu - acesta este motivul pentru care s-a mentiunt acest spor doar pentru personalul contractual, in subsolul Anexei I) - o situatie similara cu suplimentul postului si al treptei de salarizare... Ca si masura compensatorie, se pot acorda, conform art. 6 din OUG 1/2010 doar sporurile care, in dec. 2009, erau acordate in baza unor legi sau HG.
Poate s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema si are o alta idee...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare sporuri Brokeru22 Brokeru22 Prin 2 decizii mi-au fost anulate sporul de confidentialitate (15%), precum si sporul sistematic de lucru peste program(25%). Precizez ca sunt personal ... (vezi toată discuția)
Sporuri legale mariuta2 mariuta2 care sunt sporurile cu temei legal de care pot beneficia functionari publici si persoanele contractuale din cadrul unei primarie de comuna? ( conform ... (vezi toată discuția)
Ce sporuri se introduc in salariul de baza - administratie publica locala 01.01.2010 Kyandra Kyandra Buna ziua, Avand in vedere ca pana la sfarsitul anului trebuie facuta reincadrarea pe post si stabilirea noului salariu, in conformitate cu prevederile art. ... (vezi toată discuția)