avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu recuperatorii de creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu recuperatorii de creante

Din cauza unei neintelegeri cu firma Cosmote asupra unei facturi incarcate, in urma discutiilor cu acestia de a recalcula factura si remedia problema , neprimind raspuns din partea lor, am incetat utilizarea si plata abonamentului fara a-l rezilia, pur si simplu nu l-am mai platir. Acum dupa 4 ani, primesc somatie de plata, altfel voi fi data in judecata. Ce mi se poate intampla?? Sunt amenintata cu executarea silita, dar ce inseamna ? Eu nu am nici o proprietate, nici un bun pe numele meu, in aceasta situatie, ce imi pot face? Exista riscul sa devina caz penal apoi sau ce se intampla la executarea silita si dupa, daca nu au ce sa-mi ia? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: maria_mirela , utilizator 15:30, 27 Aprilie 2010
Am facut abonamentul in luna 11.2006, iar din luna 3.2007 nu am mai platit. Pana s-a trecut la procedura de inchidere a abonamentului , apoi apelarea la o firma de recuperare creante a mai trecut, deci nu cred ca au trecut acei 3 ani. Dar chiar si asa, daca eu nu am bunucri pe numele meu, stau la parinti se poate sa aiba ei probleme? Asta pt ca la incheierea abonamentului mi s-a cerut o factura de la utilitati ,chiar daca nu era pe numele meu, de acolo de unde locuiesc.
Si am mai citit ceva pe net, daca suma de recuperat este mai mica decat cheltuielile de executare se anuleaza , iar daca debitorul nu are bunuri urmaribile sau de o val mai mica decat suma datorata se declara insolvabil.
La ce sa ma astept?
Si de cand incepe acest termen de prescriptie? De cand apeleaza ei la o firma de recuperare, adica de cand am inceput eu sa primesc scrisori de la aceasta firma de recuperare creante, care a preluat datoria cosmote?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatori creante berlo alexandru berlo alexandru Buna ziua ma numesc B. A. din Timisoara, si va rog daca puteti sa ma ajutati in problema cu firma recuperatoare de creante, Eu am avut 2 abonamente ... (vezi toată discuția)
Urgent rog raspuns din partea cuiva autorizat patricia73 patricia73 As vrea sa-mi spuneti ce se intimpla daca am primit o hotarire de executare silita(in urma unui credit nerambursat la bcr),in cazul in care nu am nici un fel ... (vezi toată discuția)
Nu am platit facturile de telefonie mobila. ce pot face ? AlexandruRadu123456 AlexandruRadu123456 in urma cu 6 ani de zile am avut un abonament la cosmote ( eram mic si prost , ma atras \\\\"oferta\\\\" pe care o aveau atunci dar nu am realizat ca platesc ... (vezi toată discuția)