avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu cresterea copilul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu cresterea copilul

BUNA ZIUA!AM niste intrebari sint someri si sint gravide de 2luniam drept la concediu prenatal si cite zile cine plateste prenatalul?Dupa nasterea copilul am drept la concediu de cresterea copilul 2 ani?MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters138896 , utilizator 16:16, 27 Aprilie 2010
Concediul de sarcina si lehuzie este de 126 zile calendaristice, din care minim 42 zile trebuie efectuate DUPA nastere.
Deci, este cam devreme sa puteti beneficia de acest gen de concediu.

Cand veti putea intra intr-un acest gen de concediu, somajul se suspenda, concediul medical fiind platit de casa de sanatate. La sfarsitul celor 126 zile veti putea solicita indemnizatia de crestere si ingrijire copil pana la 2 ani
MULTUMESC MULT RASPUNSURI!mai am o intrebare dupa 2 ani cresterea copilul pot sa continuam somajul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca o profesoara din cadrul invatamintului, are repatizat doar ... oprita oprita Daca o profesoara din cadrul invatamintului, are repatizat doar 4 ore pe saptamina si este gravida in luna 5, cind ar putea intra in concediu prenatal, si care ... (vezi toată discuția)
Somajul si concediul de ingrijire copil catalina militaru catalina militaru sunt insarcinata in doua luni si as vrea sa stiu cate zile de concediu prenatal din cele 126 pot lua inainte de a naste. ce se intampla daca in timp ce eu ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru sarcina si lauzie ifrimcristina ifrimcristina Din cate stiu eu concediul de sarcina si lauzie nu poate fi intrerupt, mai exact o angajata si-a luat o saptamana concediu pentru sarcina si lauzie, apoi a ... (vezi toată discuția)