avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adresa de Infiintare a Popririi
Discuție deschisă în Executare silită

Adresa de Infiintare a Popririi

Sunt administratorul unui srl si am primit o Adresa de Infiintare a Popririi, prin care se infiinteaza poprirea asupra sumelor de bani datorate de firma numitului ... FOST ANGAJAT care nu mai are nici o legatura cu societatea pe care o conduc, dovada fiind Decizia de incetarea a colaborarii, cu data de 21.02.2008. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac, ce raspuns si cui sa-i formulez un raspuns, tinand cont ca aceasta pesoana nu mai lucreaza la noi de 2 ani de zile si de faptul ca nu mai avem nicio legatura?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 15:33, 27 Aprilie 2010
formulati raspuns catre unitatea care solicita infiintarea popririi din care sa reiasa ca nu mai exista nici o relatie de colaborare cu vechiul salariat si ca acesta si-a incasat deja toate drepturile salariale. atasati copie dupa decizia de incetare a cim. transmiteti adresa prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de infiintare poprire Cristianna Cristianna Buna ziua!Am primit la sediul societatii noastre,o adresa de infiintare a popririi in baza art.149 alin.5 din OUG 92/2003 privind Codul de procedura ... (vezi toată discuția)
Poprire bvr bvr Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva sugestii. Am primit prin posta o adresa de infiintare a popririi pentru un salariat. Cum trebuie sa procedez in ... (vezi toată discuția)
Instituire poprire denisimona denisimona Buna ziua, Am primit acum cateva minute un sms de la o banca (cred) in care si specifica: \"Stimate Client, s-a instituit poprire pentru ... (sunt niste ... (vezi toată discuția)