Mi-am pierdut mai demult carnetul de munca.
Acum vreu sa ma angajez la o firma. Am intrebat la ITM daca trebuie sa anunt pierderea in Monitor, si mi-au zis ca nu, pentru ca oricum nu mai emit carte de munca noi.
Angajatorului cand s-a dus cu contractul de munca au spus ca nu pot lua contractul pana cand nu e anuntat pierderea.
Ce pot sa fac? Este destul de urgent aceasta angajare.
:(
fiind un document personal, trebuie anuntata pierderea la Monitorul Oficial. dupa aceasta etapa solicitati ITM-ului reconstituirea vechimii in munca in baza inregistrarilor din baza de date a acestora. succes!
iar la noul angajator dati o declaratie pe prorprie raspundere ca ati pierdut carnetul de munca, ca acesta a fost declarat pierdut in Monitorul Oficial nr..... din.......
Am sunat la ITM si am intrebat din nou acolo, au zis sa dau declaratia pe propria raspundere ca s-a pierdut, am intrebat si despre anunt in Monitorul Oficial, au zis din nou ca nu trebuie anuntat.
Problema e cu timpul, deoarece dureaza pana cand apare anuntul :(
Daca va duceti dimineata sa dati anuntul , acesta va apare repede .... eu am avut o speta de acest gen , am mers dimineata la M.Of. cand s-a deschis si la ora 14 in aceeasi am avut si M.Of in care a aparut anuntul cu pierderea carnetului de munca.