avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale aprobari pentru punctul de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

aprobari pentru punctul de lucru

buna,
daca srl are sdiul social in buc si vreau sa deschid punct de lucru in alt judet limitrof o pot face odata cu infiintarea srlului?Daca da,care sunt aprobarile pe care trebuie sa le obtin pentru punctul de lucru.Acrivitatea firmei va fi de vinzare materiale de constructii.
multam anticipat.:">
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 08:54, 6 Martie 2007
da poti deschide punctul de lucru odata cu infiintarea firmei si....pentru autorizare activitate sunt acele declaratii pe proprie raspundere pe care le completezi ...dupa iti spun cei de la ORC daca mai ai nevoie ceva aprobari specale de la ce stiu eu ce organe...pompieri, mediu etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize functionare manusa manusa Buna ziua, urmeaza sa schimb activitatea principala a firmei : din consultanta in afaceri in CONSTRUCTII METALICE. Va intreb: 1. de unde aflu de ce fel de ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru si autorizatiile de functionare orianadiana orianadiana am o firma care desfasoara ca activitate principala comert electronic (produse de manichiura profesionala). Mi-am declarat la ORC punctul de lucru la sediul ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin. Matiescu Ionut Matiescu Ionut Buna ziua. Doresc sa deschid un magazin mixt in mediul rural, am achizitionat de curand un teren intravilan pe care intentionez sa ridic o constructie din ... (vezi toată discuția)