avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce acte imi trebuie ca sa redeschid un magazin mixt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce acte imi trebuie ca sa redeschid un magazin mixt daca a fost inchis???

nu stiu in primul rand daca se poate sa redeschid un magazin care a fost inchis in trecut.....ce acte imi trebuie, sau cum pot sa deschid un magazin nou?? sediul fiind in casa mea!! va rog ajutati-ma!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:21, 27 Aprilie 2010
Trebuie sa dati mai multe detalii. De ce a fost inchis?
pai a fost inchis ca a plecat in strainatate si nu a mai vrut sa continue cu afacerea, dar nu la desfintat, la inchis doar, si eu as vrea sa-l deschid daca se mai poate.
daca a fost punct de lucru si sunteti reprezentanul sau administratorul firmei, trebuie sa redeschidet punctul de lucru la Registrul comertului si sa obtineti toate avizele necesare (sanitar, mediu)

imi puteti spune cam la ce pret m-ar duce toata afacerea???? adica avizele...... va multumesc si scuze de deranj
Toata treaba va costa 350 - 400 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize functionare s.r.l. Costin1985 Costin1985 Salutari, am un SRL nou infiintat, si ma pregatesc sa deschid punctul de lucru, activitatea CAEN principala este 4719, insa printre multe alte coduri am si ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru functionarea unui atelier de cusatorie, tesatorie robit robit Bună ziua. Reprezint o asociație care dorește deschiderea unui punct de lucru, unde să funcționeze o cusătorie, țesătorie (aprox. 80-100 mp) cu 3-5 ... (vezi toată discuția)
As dori sa imi deschid propria librarie Mamica2019 Mamica2019 Buna ziua! As dori sa imi deschid propria librarie,dar nu imi doresc una mare! daca se poate as dori sa stiu mai multe detalii in legatura cu aceasta afacere ... (vezi toată discuția)