avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cetatean roman cu cetatean moldovean in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cetatean roman cu cetatean moldovean in Italia

E posibil sa oficiem casatoria in Italia? Mentionez ca cetateanul moldovean sta ILEGAL
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 16:39, 27 Aprilie 2010
Buna ziua !
=D>"Nu mierge ".
Inchipuiti- va ca d- ra X cetatean american vrea sa se casatoreasca cu d- nul Ben Laden ce ar sta ilegal in " State" .... ar merge ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un algerian in romania e posibila? dellameloria dellameloria Buna ziua Ma numesc Valentina si desfasor o activitate de mediator lingvistic-cultural pe teritoriul Italiei, munca care implica foarte multe cunostinte, in ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean strain rares93 rares93 buna ziua! am si eu o intrebare,daca mama mea momentan se afla in italia si in viitorul apropiat vrea sa se casatoreasca cu un cetatean tunisian care si el de ... (vezi toată discuția)