avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatoria dintre o romanca si un algerian in Romania e ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatoria dintre o romanca si un algerian in Romania e posibila?

Buna ziua
Ma numesc Valentina si desfasor o activitate de mediator lingvistic-cultural pe teritoriul Italiei, munca care implica foarte multe cunostinte, in toate domeniile, in momentul de fata confruntandu-ma cu o situatie la care sper ca d-voastra ma puteti ajuta.
Exista posibilitatea ca o romanca, rezidentiata in Italia, originara din Timisoara, sa merga in Romania sa se casatoreasca cu un cetatean de origine algeriana(si el este tot in Italia), in masura in care el se afla pe teritoriul Italiei clandestin ?
Daca este posibila intrarea lui in Romania, care sunt documentele necesare pentru casatorie.
In speranta ca imi raspundeti si ma ajutati, va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 23:19, 3 Iulie 2011
Cetateanul algerian nu poate solicita viza pentru Romania de pe teritoriul Italiei daca se afla acolo ilegal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria intre o romanca si un cetatean libanez ioanaksy ioanaksy Buna ziua, doresc si eu niste informati certe despre ce acte sunt necesare pentru casatoria dintre o romanca [eu] si eun cetatean libanez.Eu sunt cetateanca ... (vezi toată discuția)
Obtinere rezidenta - cetatean non-ue kytana kytana Buna ziua si La Multi Ani! Sper ca dvs. ma puteti lamuri in urmatoarea privinta. Este vorba de un cetatean Libanez, casatorit cu o romanca. Cetateanul ... (vezi toată discuția)
Sora mea romanca, rezidenta in italia vrea sa se casatoreasca ... elena cailean elena cailean Sora mea romanca, rezidenta in Italia vrea sa se casatoreasca in Romania cu un cetatean italian, vaduv, apoi vor locui in Italia. Ce acte le trebuie sa depuna ... (vezi toată discuția)